Az egyesület céljai

Célkitűzéseink közé tartozik a horgász-utánpótlás nevelése, valamint a későbbiekben saját horgászvíz létrehozása, melyen az egyesület tagjai kellemes körülmények között űzhetik kedvenc elfoglaltságukat.
A világon mindenhol probléma, hogy nincs elegendő ifjú horgász. A gyerekek inkább a számítógépet és a TV-t nézik, használják, a természet közeli elfoglaltságokkal csak nagyon kis hányaduk azonosul. Szeretnénk, hogy ez a tendencia a jövőben megváltozzon, ehhez a későbbiekben hathatós segítséget kívánunk nyújtani, mind anyagi , mind szellemi szinten.
Egyesületünk az aktív horgászmódszerek, mint a pergetés és a legyezés népszerűsítésén fáradozik. Szeretnénk, ha a hagyományos módszerek mellett ezeket az aktívabb módszereket is megismerjék, megkedveljék a horgászok.

A későbbiekben EU-s pályázati segítséggel szeretnénk egy saját horgászvízhez jutni, melyben a ragadozó halak, -az ésszerűség határain belül- jelentős számával kívánjuk a pergető és legyezőhorgászokat kiszolgálni.
Egyesületünk taglétszáma máris meghaladta a 150 főt, így joggal remélhetjük, hogy célkitűzéseink előbb-utóbb valóra válnak majd. Amennyiben egyetért célkitűzéseinkkel, kérjük csatlakozzon hozzánk, segítsen minket.